Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι.Ν. Αναλήψεως Μεγάρχης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Προσφορές Αγάπης


Το πρωινό του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, στην Παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο από την Ενορία Μεγάρχης, τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου της Μεγάρχης και την ευγενική προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Μεγάρχης.


Έπειτα από την θέληση και κόπο των παιδιών του Κατηχητικού σχολείου όπου δημιούργησαν διάφορα διακοσμητικά για τις εορτές, τα οποία τα πρόσφεραν στην αγάπη του κόσμου και την υλική και προσωπική στήριξη των εν λόγω Συλλόγων καταφέραμε να δώσουμε μέσα από την προσφορά των συγχωριανών μας, Χαρά, Αγάπη, Σεβασμό και Υποστήριξη σε ανθρώπους που μας χρειάζονται συνεχώς κοντά τους.


Ο κόπος των παιδιών μετουσιώθηκε σε δώρα όπως διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, παιχνίδια και διάφορα γλυκίσματα τα οποία προσφέρθηκαν μαζί με την απέραντη Αγάπη τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που υποστήριξαν αυτή την κίνηση των παιδιών και επιτρέψανε να χαρίσουνε σε άλλους ανθρώπους αυτά τα ωραία συναισθήματα.

Επίσης ολοκαρδίως ευχαριστούμε και τους Υπευθύνους των τριών προορισμών μας που μας δώσανε την άδεια να επισκεφθούν τα παιδιά ,τους αδελφούς μας και για την ζεστή υποδοχή τους.

Για περισσότερες εικόνες πατήστε εδώ