Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι.Ν. Αναλήψεως Μεγάρχης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 13 έως 18 Φεβρουαρίου


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Οσιομάρτυρος Δαμιανού του εκ Μυριχόβου.

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή Τρικάλων επί τη μνήμη του Οσίου Ανθίμου του εν Χίω.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το πρωί θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Ορφανού Οιχαλίας. Εν συνεχεία θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δωροθέου Αβραδοπούλου.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων επί τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος.

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου το απόγευμα στις 5:30 θα Χοροστατήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ:

Ο π. Διονύσιος Χουρμουζιάδης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το πρωί θα λειτουργήσει στο Παλαιομονάστηρο.

ΚΗΡΥΚΕΣ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ:

Ο κ. Γεώργιος Μηλίτσης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου το πρωί στο Ρίζωμα.