Σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Ι.Ν. Αναλήψεως Μεγάρχης - Σας Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη σας.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Δράση Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Μεγάρχης


Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας της κοινότητος Μεγάρχης, διοργάνωσε με πρωτοβουλία του Συλλόγου αλλά και την σύμπραξη μελών και κατοίκων του χωρίου, "Καθαρισμό του Αθλητικού Πάρκου της Μεγάρχης''.


Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία η οποία βρήκε ανταπόκριση από την Τοπική Κοινότητα όπου παρόντες και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου με τον ίδιο τον Πρόεδρο αλλα και το Συμβούλιο του Τ.Ο.Ε.Β βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου με επιτυχία.

Η προσπάθεια αυτή του Συλλόγου αγκαλιάστηκε και ευλογήθηκε απο την τοπική εκκλησία αφού το Σαββατοκύριακο η τοπική ενορία είχε την εορτή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Γλυκοφιλούσας όπου φυλάσσεται στον Βυζαντινό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μεγάρχης και είχε την ευλογία να έχει ως προσκύνημα την Τιμία Κάρα της Αγίας Βαρβάρας από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Επισκέψεως Τρικάλων όπου και προσκύνησαν οι εθελοντές αυτής της προσπάθειας ώστε να πάρουν δύναμη στο ευλογημένο έργο τους.


Αυτές οι ανιδιοτελείς  προσπάθειες αυτών των νέων ανθρώπων αποδεικνύουν την όρεξη που έχουν πλέον αυτοί οι νέοι να περάσουν από τα άδεια λόγια στις πράξεις και να ξεχάσουν το εγώ και να προχωρήσουν στο εμείς.

Εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια προς όλους τους συμμετέχοντες και ευχόμενοι προς Τον Κύριό  μας να σας δίδει σε όλους Υγεία, Φώτιση και Υπομονή.



Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε ➡️ εδώ